Aktiviteter

Bowling på Haga

Sent kommer vi glömma denna kväll där vi, förutom att vi spelade bowling och åt en klassisk hamburgertallrik, också fick ett par historierna till bords från självaste bartendern och hovmästaren. Dessa fick man inte vara allt för prydd för att gilla … Vi korade naturligtvis även en klar vinnare: IBAB. Stort grattis säger vi i styrelsen och passar också på att tacka alla medlemmar som förhöjde kvällen med både glada och galna tillrop – och inte minst stort tack till Haga Bowling!

 

 

 

Besök hos Sigge på Platinum Cars

En regnig kväll i november fick vi chansen att drömma oss bort till varma sommarkvällar i en sportbil … hos Platinum Cars. Ett unikt företagsbesök, där vi fick lyssna till Sigges resa, som började på garageuppfarten där hemma med försäljning av ”vanliga” bilar och slutade (?) med norra Europas största återförsäljare av lyxbilar: Platinum Cars – där drömmen blir verklighet!

En, inte helt oviktig sak fick vi med oss: Ge aldrig upp din dröm! Stort tack Sigge! Kvällen avslutades med en superb tvårättersmiddag på Scandic, medan drömmarna tog fart …

En helkväll i Arkösund

Det var ett glatt gäng som onsdagen den 17 maj begav sig av i den inhyrda bussen med destination Arkösund. Väl där fick vi en välkomstdrink och lite tilltugg på nyrenoverade Arkösunds hotell och fick därefter träffa representanter för SSRS som berättade om deras fantastiska verksamhet. Därefter fick vi en guidning runt kajen och en titt på deras båtar. Efter det begav vi oss till hotellet där vi fick inmundiga en mycket god middag. Pelle Dahllöf berättade under måltiden om utvecklingen i Arkösund med både marina och hotell. En helkväll att minnas!

 

 

Besök på Rustas lager

Den 27 april fick vi chansen att stifta bekantskap med Hem- och fritidsproduktkedjan Rusta. Kvällen inleddes med av Emma Lang som berättade om Rustas verksamhet. Därefter åtnjöt vi en god räksmörgås och en dricka därtill. Lite kaffe och en biskvi rundade av det hela. Sedan blev det rundvandring på ett fantastiskt imponerande lager med hela 57 000 kvadratmeter lageryta.

NTFG vill rikta ett stort tack till Rusta och ett särskilt tack till Emma som tog emot oss och gjorde det till en mycket intressant kväll.  

Karstorps bildemontering

Från katastrof till Sveriges modernaste bildemontering …

Eddie Jonsson berättar om verksamheten, det stora miljötänket och återvinning av skrotbilar.

Välkommen på EM-fotboll på Östgötaporten!

Nu har du som medlem möjlighet att se matchen mellan SVERIGE – IRLAND den 13 juni.

Anmäl dig senast den 8/6 till asa.stenmark@ifknorrkoping.se

Styrelsen vill rikta ett varmt tack till Gert på SEB som erbjuder oss i NFTG att gå på matchen.