Företagsbesök Martin & Servera

FULLBOKAT! 30 maj: Arkösund nästa!

Då var det dags för ännu en riktigt spännande och trevlig aktivitet. 

Vi ska denna gång åka buss till fantastiska pärlan Arkösund. 

Vid ankomst kommer vi att bjuda på en enklare förtäring innan vi med båt ska besöka Bergön, en numera nedlagd kustartellerianläggning som tillsammans med ”femöre” utanför Oxelösund skulle hindra en invasion via Bråviken av främmande makt. På ön får vi en guidad tur av militärhistorikern Lars Hansson och förvaltaren Håkan Mauritzon. Vi får även en visning av Sjöräddningen som har sin station i Arkösund där de kommer att berätta om deras otroligt viktiga uppdrag. 

Efter detta blir det middag på Arkösunds hotell innan det är dags för bussen att avgå mot Norrköping igen. 

Kom ihåg att ha kläder som är lämpliga beroende på väder. 

VIKTIGA TIDER
2024-05-30

16.00 Buss avgår för de som bor centralt från ”fickan” vid Kristinagatan 60. Fredrik Andersson från Styrelsen tar emot på plats. Fredrik delar även ut de nya namnetiketterna som vi informerade om på årsmötet. 

16.15 För de som har bil: Parkera hos Anatomic Sitt, vid flygplatsen.

17:00 Ankomst Arkösund. Enkel förtäring vid ankomst. 

17:15 Estelle avgår till Bergön med halva antalet. Ca en timmes guidad visning på Bergön innan återresa. Andra halvan får en visning av Sjöräddningssällskapet. 

18:45 Avgår Estelle till Bergön med andra deltagarna och de som var på Bergön får en visning av Sjöräddningen. 

20:15 bjuds det på middag på härliga Arkösunds hotell där även vissa av Bergön och Sjöräddningens personal är med så vi kan ställa frågor. 

22:00 Buss avgår mot Norrköpings till de två avlämningplatserna. 

Anmälan skickas till: anmalan@nftg.se senast den 23 maj. 

Max två deltagare per företag alternativt, ta gärna med någon blivande medlem. Antalet platser är begränsat så ”först till kvarn gäller”. 

Välkomna till en som vanlig trevlig och lärorik kväll tillsammans!

Är du inte medlem, men sugen på att bli? Kontakta någon i styrelsen så berättar vi mer.

Årsmöte

Välkomna till årsmöte som i år hålls på Eventcenter på Mirum Galleria. Under kvällen bjuds på föreläsning om hur du bäst marknadsför dig på LinkedIn, av Mats Lygrell på LinkedCoach samt en härlig grillbuffé. Varmt välkomna!

När: 21 mars 2024
Tid: 17.30
Plats: Rejmes
OSA: 19 mars

Martin & Servera företagsbesök

Häng med och se Martin & Serveras högteknologiska lager!

När: 17 januari 2024
Tid: 17.00
OSA: 12 januari

Tesla 26 oktober

 Nu när hösten är här, kan vi behöva ladda lite energi…! Kom med på ett besök hos Tesla.  Vi får möjlighet att träffa representanter från TESLA Enterprise och Super Charging Teamet och såklart dom lokala företrädarna för TESLA Center i Norrköping. Det blir en fartfylld kväll med ”spänning +/-” kan vi utlova runt framtidens bilteknik. Vill man provköra (såklart man vill) måste detta anmälas direkt till TESLA på denna länk

När: 26 okt
Tid: 18:00
OSA: 23 okt

Kräftskiva 31/8!

Norrköpings Företagsgrupp har den stora glädjen att bjuda in dig till en kväll som går i kräftans tecken med goda drycker därtill. Vi startar kvällen med en beskrivning av Bråvikens GK och deras framtidssatsningar och visioner. Som om inte det var nog, så kommer Anne-Lie från Fenix Brewery att guida oss igenom lämpliga ölsorter som passar extra bra till skaldjur (vi kommer att få smaka ölsorterna på plats). 

Föreningen bjuder på kräft- & skaldjursbuffé, med ett glas öl/vin/cider eller alkoholfritt. Därefter får var och en köpa det man vill ha att dricka. 

Tid: torsdagen den 31 augusti klockan 18:00. 

Plats: Manheims säteri, Restaurangen Bråvikens GK. 

Anmälan skickas till: anmalan@nftg.se senast den 28 augusti

Rejmyre glasbruk – inbjudan till en kväll med ett stycke svensk historia

Norrköpings Företagsgrupp har den stora glädjen att bjuda in dig till en kväll i glasets tecken på Reijmyre Glasbruk. Nu har du chansen att få en inblick i svensk glashistoria, på Reijmyre glasbruk.

Glasbruket är ett av Sveriges äldsta (grundades 1810) och är fortfarande i bruk. Just Reijmyre blev känt för sitt färgade röda glas och sin klara kristall. Det internationella genombrottet för Reijmyres Jugendglas skedde på utställningen modernt konst-hantverk i Turin 1902. 

Vi tas emot av VD & ägare Viktor Söderberg och av besökschefen Rebecca Pihl. 

Vi avslutar kvällen med gemensam middag, som föreningen bjuder på. 

Tid: onsdag 26 april, klockan 17:00 (gemensam buss)

Plats: Gemensam buss från Coloramas nya lokal, Platinagatan 1. för vidare färd till Reijmyre. 

OBS! Parkera bilarna vid yrkesbutiken! 

OSA: anmalan@nftg.se senast 23 april. 

(Antal platser är begränsade, max 2 personer/företag) 

Välkomna till en som vanlig trevlig och lärorik kväll tillsammans, önskar Styrelsen. 

Inbjudan till en match med Dolhins/Nässjö

Norrköpings Företagsgrupp har det stora nöjet att bjuda in dig som medlem till en kväll i goda vänners lag. Vi träffas på Stadium Arena klockan 18.00 i entrén, för att sedan äta en Burgare & Bärs (alkoholfritt finns också så klart). Låter inte det som en trevlig kväll tillsammans, så säg! 

Tid: torsdagen den 2 mars klockan 18:00 (matchen startar 19.04)

Plats: Entrén på STADIUM ARENA

Anmälan skickas till: anmalan@nftg.se senast den 24 februari. 

Norrköping framtid, lyssna till Karin Milles, stadsarkitekt

Varmt välkommen till en kväll med siktet inställt på Norrköpings framtid! Nu får vi chansen att lyssna till en dragning av stadsarkitekten för Norrköping, Karin Milles, om planerna med allt från inre hamnen till övriga områden som står för en mycket stor omvandling. Alla undrar vi hur blir det nu med ostlänkens vara eller icke vara och hur påverkar det alla planer för Butängen t ex …?

Föreningen bjuder på ensmörgås med dryck och kaffemed kaka.
Tid: torsdagen den 20 oktober klockan 17:00.
Plats: Magnentus Building
Anmälan: anmalan@nftg.se senast den 19 oktober

Välkommen på räktur!

Välkommen till en kväll på Göta kanal! Nu ska vi förflytta oss till den 200 år gamla Göta kanal och närmare bestämt till Söderköping, för att stiga på M/S Göta Lejon. Vi kommer att tura på ”kanalen” ut mot Slätbaken och Stegeborg och samtidigt umgås över en trevlig räkafton nu när sommaren börjar lida mot sitt slut och det är dags att varva upp!

Norrköpings Företagsgrupp har det stora nöjet att bjuda in dig som medlem till en kväll i goda vänners lag. Vi gör det på den i år 200-åriga Göta kanal på båten M/S Göta Lejon. När vi stiger på båten så serveras en välkomstdrink. Vi kommer sedan färdas ut mot Stegeborg och samtidigt inta kvällens måltid som består av räkor, bröd och ost, samt kaffe på maten. Till maten serveras mineralvatten eller lättöl, skulle man vilja ha vin eller starkare öl så går det att köpa från baren.

Tid: torsdagenden 25 augustiklockan 18:00(var gärna där lite före)
Hemma i Söderköping klockan ca: 22.00

Plats: Vid Smultronstället invid kanalen

Anmälan: anmalan@nftg.sesenast den 22augusti.

Vi önskar att ni försöker ta med någon företagare som ni tycker borde vara medlem i Sveriges trevligaste företagsförening, dock max 2 personer per medlemsföretag.

Välkommen på romprovning!

Nu ska vi förflytta oss till Karibien eller snarare till Norrköpings egenromtillverkning, H.A.R.R.E.L med Heidi & Anders. HARREL både destillerar svensk rom och importerar rom som de sedan utvecklar och blandar till perfektion. Följ med på en både intressant som god industrihistoria.

Vi kommer även få en presentation av Emma Lindholm om Magnentus Building och de möjligheter man förfogar över.

När: onsdag 1 juni kl 17.00
Var: Magnentus Buildning, Hospitalsgatan 30
OSA: senast 27 maj till anmalan@nftg.se

Varmt välkommen!

Välkommen på årsmöte!

Nu är det snart dags igen! För årsmöte 2021.

Datum: 30 mars 2022
Tid: 18.00
Plats: Tage Rejmes i Norrköping Bil AB

 

Välkommen till årsmöte med trerätters och föreläsning av Cathrine Tibbling

Nu slår vi på stort! Äntligen kan vi ses och umgås normalt. Boka in torsdagen den 4 november på anrika Söderköpings Brunn. Då har vi nämligen årsmöte, följt av en inspirerande föreläsning av Cathrine Tibbling, med ämnet ”Ha kul på jobbet” och därefter en underbar 3-rätters middag. Det vill du inte missa. Ser fram mot att se dig där!

NÄR: Torsdag 4 november kl 18:00
PLATS: Söderköpings Brunn
OSA: anmalan@nftg.se senast den 1 november. Anmäl ev allergier.

Se bifogad PDF för mer information.

Varmt välkommen!

OBS! Max två personer per företag.

Aktivitet 3 dec inställd

På grund av nya restriktioner tvingas vi ställa in nästa planerade aktivitet. Vi hoppas innerligt att läget lättar efter nyår, så att vi kan träffas under trevliga Corona-säkra former.

Har du tips på aktiviteter som vi kan göra? Hör av dig till styrelsen@ntfg.se